johanna rönnlund♥

tja
har inte orkat/hunnit blogga på sista tiden :) i lördags sov vi (jag, jr, jakob, oliver, adrian) hos adrian :) elr sov och sov, det blev inte mkt till sömn ;) men jag och jr gick och la oss på studsmattan och sov där i typ 2 timmar :) skön T!
igår/ idag sov jag hos jr :) vi var med oliver och adrian på kvällen sen for dom hem då satt vi och pratade :) de behövdes kan jag säga! tur hojna tjejen finns♥ nu ska jag typ inte göra så mkt ;) får se vad som händer ikv, inget inplanerta iaf ;)
(kan inte lägga upp nå nya bilder, har inge minne på datan så jag kan inte ta in bilder på datan. så ni får nåja er med lite gamla bilder)
snodde bilden från http://jjuniors.blogg.se/ ;) love u♥

rally cross :)

tjo
har varit på rally cross idag :) skit kul! blir samma i morron ;) så jag vet inte om jag bloggar nå då :) kanske när jag har vaknat elr nå :) vi får se.
nu sitter jag och smsar ska snart sova så jag orkar med i morron :) lyckade glömma min jacka i kiosken men alla min kort och allt -.- lyckat...
jätte kul in lägg ens. hejdååå!

bloggpaus ;)

hej
har tagit en liten blogg paus ;) elr lite och liten men ;)
idag vaknade jag kring halv 9, duschade och for iväg och skrev moppe provet :) klarade de :) sen for vi och åt :) sen hem och städa -.-
nu ikv så ska jag nog inte göra nåt särskilt bara ta de lugnt få se om de händer nå ;) de har hänt doge mkt under sommarlovet:) om ni vill se nån bild från konfan kan ni kolla på min elr malin hedmans facebook :) där finns de lite bilder ;)
de var så grymt länge sen jag var med dig! måste hitta på nått nån dag! saknar dig min lilla prinsessa!♥♥